Een overzicht van de referenties vind je hier..

Geplaatst door Ben geplaatst op 06-05-2011

Plezierige NLP coaching

Hoi John
Hier is mijn poging om mijn ervaring met je service zo goed en kort mogelijk te omschrijven: "John is direct en doortastend en heeft zichtbaar plezier in het uitvoeren van zijn werk. Hiermee heeft hij me vertrouwen gegeven dat NLP 'echt werkt'. De oefeningen die hij aanreikt zijn kostbaar basisgereedschap waarmee je verder kan bouwen aan een beter leven voor jezelf, nog lang na de laatste sessie."
Ok, dat klinkt misschien als geslijm, maar het is verdiend!
gr Ben

Geplaatst door Anouk geplaatst op 06-05-2011

Weg met faalangst en GESLAAGD!!

Hi John, hoe is het?

Met mij goed as you can see, ik ben geslaagd, met een beetje geluk en de technieken heb ik het voor elkaar gekregen. Ik heb er echt veel aan gehad, vooral als ik moest leren deed ik dat truucje met me vingers die ik tegen elkaar liet komen, en als ik heel erg zenuwachtig was tijdens me examens,(tijdens wiskunde kreeg ik een blackout) deed ik de gevoel omdraai techniek en

ik heb er ook nog eentje zelf bedacht: alle bullshit uitademen en alle kennis, rust, en zekerheid inademen, in uit in uit, het werkte goed! Dus hierbij wil ik je heel erg bedanken voor wat je me allemaal geleerd hebt, ik heb er heel veel aan gehad ! where attention goes, energy flows, bali here i come (haha!)
Groetjes, Anouk

Geplaatst door Anne geplaatst op 06-05-2011

Dichtbij het clowntje in mezelf
Hoi John,

Ik wou even laten weten dat de presentatie erg goed is gegaan! Ik ben dicht bij het clowntje in mezelf gebleven en dat heeft geholpen, daardoor kon ik enthousiasme overbrengen. Dank je voor je peptalk van gister, het heeft me geholpen, misschien moet ik maar aan Raymond vragen of we ook trainingen voor onszelf kunnen krijgen. Veel plezier weer maandag en dinsdag.

Tot over 2 weken,

Groet, Anne

Geplaatst door Henk geplaatst op 12-04-2011

Hier een reactie op de introductie training NLP.
Van een vriend hoorde ik over NLP. Hij heeft mij gevraagd of ik naar een introductie training wilde komen. Voor dat ik naar de training ging heb ik me via internet proberen te verdiepen in het begrip NLP. De dingen die ik las waren divers en liepen behoorlijk uit een.

Tijdens de training, die verzorgt werd door trainer John werd op een duidelijke en enthousiasme manier uit gelegd wat NLP is en wat je er mee kan. De theorie werd aangevuld met behulp van een aantal praktische oefeningen.

Tijdens het uitvoeren van deze oefeningen voelde ik me steeds meer op mijn gemak. Na de terug spoel oefening merkte ik die techniek voor mij werkte. Met deze techniek leerde ik anders te kijken naar een nare gebeurtenis.
Na afloop van de training was ik er van overtuigt dat NLP me kan helpen om te gaan met moeilijke situaties.

Ik ben ook zeker van plan om de volledige NLP Opleiding te gaan volgen.

Nogmaals bedankt voor de training.

1 | 2 | 3

Deel jouw ervaring...