Een overzicht van de referenties vind je hier..

Geplaatst door E-novation contactcenters geplaatst op 17-05-2011

De algemene indruk en ervaringen van de workshop is zeer positief. De training is zeer effectief geweest voor veel mensen en velen hebben het erg leerzaam gevonden. De workshop heeft een verbreding van hun zelfontwikkeling opgeleverd en geeft duidelijk inzicht dat je zelf je emoties kan veranderen en in controle kan houden. De oefeningen om de negatieve emoties te veranderen in positieve emoties zijn tools die wij in het
Introductie workshop: 'Secrets of Communication' i.s.m Vanad Contact Centers

dagelijks leven kunnen toepassen. Je wordt er bewust van dat mensen snel aan negatieve dingen denken in plaats van aan positieve dingen.

De trainer zorgde ervoor dat de dynamiek tijdens de workshop hoog was en betrok iedereen bij de training. Door het enthousiasme en de kennis van de trainer zette hij iedereen aan het denken, zodat iedereen actief meedeed. De meeste deelnemers konden de oefeningen toepassen op het werk en in de privé situatie. De week na de workshop werden de ervaringen positief met elkaar gedeeld. De vraag of er behoefte is aan meer van dit soort trainingen werd positief ontvangen. Enkele deelnemers vonden het lastig om de persoonlijke gevoelens met de collega’s te delen.

Al met al is de workshop goed bevallen. De meeste deelnemers zouden meer van dit soort trainingen willen volgen voor de eigen ontwikkeling en om meer kennis en inzicht te krijgen op het gebied van communicatie.

Geplaatst door Basisschool de Paulusschool geplaatst op 17-05-2011

Workshop basisschool de Paulusschool 'pest project'

Ijsselstein - De Paulusschool heeft in 2009 als schoolproject het thema pesten gekozen. Pesten heeft meer impact op een persoon dan een ieder doet beseffen. Mensen kunnen lang last hebben van de negatieve gevoelens die de pester teweeg heeft gebracht. In het kader van ons schoolproject Pesten hebben wij daarom John Pinas uitgenodigd om een workshop te komen geven. Het thema van deze middag was hoe kinderen negatieve gevoelens om leren buigen naar iets positiefs.

De middag begon met een introductie over zichzelf, daarin vertelde hij over zijn eigen ervaringen met pesten. Hij wilde van de negatieve gevoelens af en heeft het om leren buigen naar iets positiefs en wil dit op mensen en kinderen overbrengen. De kinderen kregen de ruimte om eigen ervaringen te vertellen. Zowel de kinderen die gepest zijn of gepest hebben. Naar aanleiding daarvan liet hij de kinderen de ogen sluiten en terug gaan naar het moment waarop ze gepest zijn en een negatief gevoel hadden. De kinderen moesten met de ogen dicht de pester zien als een gek stripfiguur, bijvoorbeeld klein, dik, bolle ogen, grote neus, raar stemmetje enz. Op deze manier leerden ze het negatieve gevoel tot iets luchtigs en positiefs te brengen.Daarna gingen ze aan de slag met gevoelens koppelen aan kleuren en met name van welke kleur wordt je blij. Met die kleur moesten de kinderen een voorwerp of vorm of activiteit waar ze blij van werden tekenen. Het was leuk om te zien dat niemand zich schaamde voor de kleur die ze gekozen hadden en de voorwerpen die getekend werden waren bijzonder.
De hele middag zijn de kinderen actief bezig geweest met het onderwerp pesten. Het leuke is dat we merken dat de kinderen de tips die John gegeven heeft onthouden hebben en waar nodig gebruiken.
Kortom een leerzame middag voor iedereen, kinderen, leerkrachten en John.

Geplaatst door Jeanette geplaatst op 06-05-2011

More relaxation during my pregnancy

Hi John, 

I truly believe that my wonderful, calm, happy daughter benefitted substantially from your amazing coaching whilst I was pregnant. It was such a pleasure to spend time with you. Thxx, jeanette

Geplaatst door Marga geplaatst op 06-05-2011

HOI JOHN,TRAINER,
 
Help .......ik zocht HULP!! De weg naar je toe was bekend. Mijn dochter zei, ze had een paar sessies bij je gehad bel JOHN.
 Na de eerste sessie zei je we hebben 3 sessies nodig!!!
WAT ????????????????
 Je mailde handleidingen naar me toe en ik begon aan .................
Wat ben ik DIEP gegaan !!!!!! Wat moest ik DIEP !!!!!
 Je stond in mijn tel onder JOHN HELP. Wat moest ik je in het begin vaak bellen !!!!!!!! Dan deed je rustgevende stem me weer ff goed! 
Dan je technieken in het begin vond ik ze vreemd!! Begreep je me wel???? 
Maar JUIST met die technieken, de sessies , de ondersteuning ging ik me weer heel langzaam beter voelen!!
 Ik voel als een roos in de knop die steeds mooier groeit. 

Groet,
 
Marga



Geplaatst door Erik geplaatst op 06-05-2011

Na 5 jaar geen vliegangst meer

John, zoals je voorspelde een bijzonder ontspannen vlucht. Spanning was geheel verdwenen vanaf het moment dat ik op schiphol was. Het is me zelfs zo goed bevallen dat ik morgen meteen weer het vliegtuig terug neem.
Er is een last van mijn schouders gevallen nu ik weer gewoon kan vliegen.
Mijn dank is groot.
Erik

Geplaatst door Johan Blaazer geplaatst op 06-05-2011

Een zaal ook letterlijk in beweging krijgen,

Op een congres voor voetkundigen heb ik John als trainer aan het werk gezien. Het thema: ‘bewust kiezen’. Wat mij opviel: John sloot naadloos aan bij de sfeer in en de behoefte van de zaal. Zijn integriteit, vakmanschap en scherpe observatievermogen zijn de peilers van ’t succes. Een zaal ook letterlijk in beweging krijgen is een kunst die John als geen ander beheerst!
Johan Blaazer - Dagvoorzitter en Debatleider, Sic Transit

Geplaatst door Ben geplaatst op 06-05-2011

Plezierige NLP coaching

Hoi John
Hier is mijn poging om mijn ervaring met je service zo goed en kort mogelijk te omschrijven: "John is direct en doortastend en heeft zichtbaar plezier in het uitvoeren van zijn werk. Hiermee heeft hij me vertrouwen gegeven dat NLP 'echt werkt'. De oefeningen die hij aanreikt zijn kostbaar basisgereedschap waarmee je verder kan bouwen aan een beter leven voor jezelf, nog lang na de laatste sessie."
Ok, dat klinkt misschien als geslijm, maar het is verdiend!
gr Ben

Geplaatst door Anouk geplaatst op 06-05-2011

Weg met faalangst en GESLAAGD!!

Hi John, hoe is het?

Met mij goed as you can see, ik ben geslaagd, met een beetje geluk en de technieken heb ik het voor elkaar gekregen. Ik heb er echt veel aan gehad, vooral als ik moest leren deed ik dat truucje met me vingers die ik tegen elkaar liet komen, en als ik heel erg zenuwachtig was tijdens me examens,(tijdens wiskunde kreeg ik een blackout) deed ik de gevoel omdraai techniek en

ik heb er ook nog eentje zelf bedacht: alle bullshit uitademen en alle kennis, rust, en zekerheid inademen, in uit in uit, het werkte goed! Dus hierbij wil ik je heel erg bedanken voor wat je me allemaal geleerd hebt, ik heb er heel veel aan gehad ! where attention goes, energy flows, bali here i come (haha!)
Groetjes, Anouk

Geplaatst door Anne geplaatst op 06-05-2011

Dichtbij het clowntje in mezelf
Hoi John,

Ik wou even laten weten dat de presentatie erg goed is gegaan! Ik ben dicht bij het clowntje in mezelf gebleven en dat heeft geholpen, daardoor kon ik enthousiasme overbrengen. Dank je voor je peptalk van gister, het heeft me geholpen, misschien moet ik maar aan Raymond vragen of we ook trainingen voor onszelf kunnen krijgen. Veel plezier weer maandag en dinsdag.

Tot over 2 weken,

Groet, Anne

Geplaatst door Henk geplaatst op 12-04-2011

Hier een reactie op de introductie training NLP.
Van een vriend hoorde ik over NLP. Hij heeft mij gevraagd of ik naar een introductie training wilde komen. Voor dat ik naar de training ging heb ik me via internet proberen te verdiepen in het begrip NLP. De dingen die ik las waren divers en liepen behoorlijk uit een.

Tijdens de training, die verzorgt werd door trainer John werd op een duidelijke en enthousiasme manier uit gelegd wat NLP is en wat je er mee kan. De theorie werd aangevuld met behulp van een aantal praktische oefeningen.

Tijdens het uitvoeren van deze oefeningen voelde ik me steeds meer op mijn gemak. Na de terug spoel oefening merkte ik die techniek voor mij werkte. Met deze techniek leerde ik anders te kijken naar een nare gebeurtenis.
Na afloop van de training was ik er van overtuigt dat NLP me kan helpen om te gaan met moeilijke situaties.

Ik ben ook zeker van plan om de volledige NLP Opleiding te gaan volgen.

Nogmaals bedankt voor de training.

1 | 2 | 3

Deel jouw ervaring...