Een overzicht van de referenties vind je hier..

Geplaatst door R.V geplaatst op 17-05-2011

Ik was in het begin erg sceptisch en kon niet echt de effectiviteit inzien van NLP coaching. Maar ik ben veranderd en ik voel me er krachtiger door, ik heb een manier gevonden om op eigen kracht om te gaan met mijn adoptieverleden en de kennis die ik nu heb een plek te geven. Daarnaast heb ik geen last meer van de manipulaties van mijn adoptiemoeder omdat ik op een andere manier met haar om kan gaan.

R.V

Geplaatst door B. geplaatst op 17-05-2011

Ik heb langere tijd last gehad van hyperventilatie aanvallen die soms 2 tot 3 uur konden duren. Nu ik al een tijdje biij je train heb ik sindsdien geen last meer gehad van hyperventilatie aanvallen. Ik had vroeger de gewoonte een kort lontje te hebben en snel kwaad te worden en daarin te blijven hangen achteraf voelde ik me dan uitgeput en naar. Door de Muay Thai coaching blijf ik nu rustig, in situaties waar ik vroeger uit mijn dak zou gaan. Nu denk ik bij mezelf; als ik kwaad word...........wat bereik ik er dan mee?

B.

Geplaatst door Chris geplaatst op 17-05-2011

Geen insuline spuiten en Leren kickboksen op 60 jarige leeftijd!

Eigenlijk ben ik nooit echt aan het sporten geweest ik heb dertig jaar geleden wel wat gedaan aan badminton twee keer per week, maar heb eigenlijk nooit echt intensief gesport. Nu heeft John me leren boksen, sterker nog kickboksen op 60 jarige leeftijd!!
Wie had dat gedacht??

Ik moet zeggen het werkt ik voel me er goed bij het gaat lekker en ik heb een de check up van mijn dokter gehad die heeft me gecomplimenteerd dat ik niet langer in de gevaren zone zit wat betreft mijn overgewicht en ik als ik zo door ga waarschijnlijk geen insuline hoeft te spuiten. En dit op 60 jarige leeftijd wie had dat gedacht!

Groet, Chris

Geplaatst door Karin geplaatst op 17-05-2011

Narcose angst gestopt en ondanks borstkanker en borstamputatie krachtiger in het leven.


Ik weet niet wat er gebeurde, maar ik heb nog nooit zo ontspannen in een operatie tafel gelegen zo relaxed en in plaats van dagen van te voren angstig te zijn was ik heerlijk ontspannen en ik ben lachend in narcose en lachend uit de narcose gekomen, wauw super!!

Helaas heb ik na de borstoperatie gehoord dat het niet helemaal goed is gegaan en dat ik de borst toch kwijt ga raken, ik voel een kracht in me die ik nog niet eerder zo heb ervaren ik ga er vol kracht in. Na de borstamputatie voelde ik me bewonderingswaardig goed, ik voel dat ik mijn gevoel beter kan controleren en me kan focussen op dat wat belangrijk is. Er zijn mensen om me heen die niet kunnen begrijpen dat ik zo kalm en vol zelfvertrouwen uit de operatie ben gekomen en nu zo in het leven sta.
Maar ik voel me hier goed bij en ik weet dat er vast momenten zullen zijn dat ik het moeilijk zal hebben, maar ik heb nu wel geleerd en ik weet nu bewust en onbewust dat ik met mijn gevoel veel meer kan dan dat ik ooit had kunnen verwachten.

Karin

Geplaatst door E-novation contactcenters geplaatst op 17-05-2011

De algemene indruk en ervaringen van de workshop is zeer positief. De training is zeer effectief geweest voor veel mensen en velen hebben het erg leerzaam gevonden. De workshop heeft een verbreding van hun zelfontwikkeling opgeleverd en geeft duidelijk inzicht dat je zelf je emoties kan veranderen en in controle kan houden. De oefeningen om de negatieve emoties te veranderen in positieve emoties zijn tools die wij in het
Introductie workshop: 'Secrets of Communication' i.s.m Vanad Contact Centers

dagelijks leven kunnen toepassen. Je wordt er bewust van dat mensen snel aan negatieve dingen denken in plaats van aan positieve dingen.

De trainer zorgde ervoor dat de dynamiek tijdens de workshop hoog was en betrok iedereen bij de training. Door het enthousiasme en de kennis van de trainer zette hij iedereen aan het denken, zodat iedereen actief meedeed. De meeste deelnemers konden de oefeningen toepassen op het werk en in de privé situatie. De week na de workshop werden de ervaringen positief met elkaar gedeeld. De vraag of er behoefte is aan meer van dit soort trainingen werd positief ontvangen. Enkele deelnemers vonden het lastig om de persoonlijke gevoelens met de collega’s te delen.

Al met al is de workshop goed bevallen. De meeste deelnemers zouden meer van dit soort trainingen willen volgen voor de eigen ontwikkeling en om meer kennis en inzicht te krijgen op het gebied van communicatie.

Geplaatst door Basisschool de Paulusschool geplaatst op 17-05-2011

Workshop basisschool de Paulusschool 'pest project'

Ijsselstein - De Paulusschool heeft in 2009 als schoolproject het thema pesten gekozen. Pesten heeft meer impact op een persoon dan een ieder doet beseffen. Mensen kunnen lang last hebben van de negatieve gevoelens die de pester teweeg heeft gebracht. In het kader van ons schoolproject Pesten hebben wij daarom John Pinas uitgenodigd om een workshop te komen geven. Het thema van deze middag was hoe kinderen negatieve gevoelens om leren buigen naar iets positiefs.

De middag begon met een introductie over zichzelf, daarin vertelde hij over zijn eigen ervaringen met pesten. Hij wilde van de negatieve gevoelens af en heeft het om leren buigen naar iets positiefs en wil dit op mensen en kinderen overbrengen. De kinderen kregen de ruimte om eigen ervaringen te vertellen. Zowel de kinderen die gepest zijn of gepest hebben. Naar aanleiding daarvan liet hij de kinderen de ogen sluiten en terug gaan naar het moment waarop ze gepest zijn en een negatief gevoel hadden. De kinderen moesten met de ogen dicht de pester zien als een gek stripfiguur, bijvoorbeeld klein, dik, bolle ogen, grote neus, raar stemmetje enz. Op deze manier leerden ze het negatieve gevoel tot iets luchtigs en positiefs te brengen.Daarna gingen ze aan de slag met gevoelens koppelen aan kleuren en met name van welke kleur wordt je blij. Met die kleur moesten de kinderen een voorwerp of vorm of activiteit waar ze blij van werden tekenen. Het was leuk om te zien dat niemand zich schaamde voor de kleur die ze gekozen hadden en de voorwerpen die getekend werden waren bijzonder.
De hele middag zijn de kinderen actief bezig geweest met het onderwerp pesten. Het leuke is dat we merken dat de kinderen de tips die John gegeven heeft onthouden hebben en waar nodig gebruiken.
Kortom een leerzame middag voor iedereen, kinderen, leerkrachten en John.

Geplaatst door Jeanette geplaatst op 06-05-2011

More relaxation during my pregnancy

Hi John, 

I truly believe that my wonderful, calm, happy daughter benefitted substantially from your amazing coaching whilst I was pregnant. It was such a pleasure to spend time with you. Thxx, jeanette

Geplaatst door Marga geplaatst op 06-05-2011

HOI JOHN,TRAINER,
 
Help .......ik zocht HULP!! De weg naar je toe was bekend. Mijn dochter zei, ze had een paar sessies bij je gehad bel JOHN.
 Na de eerste sessie zei je we hebben 3 sessies nodig!!!
WAT ????????????????
 Je mailde handleidingen naar me toe en ik begon aan .................
Wat ben ik DIEP gegaan !!!!!! Wat moest ik DIEP !!!!!
 Je stond in mijn tel onder JOHN HELP. Wat moest ik je in het begin vaak bellen !!!!!!!! Dan deed je rustgevende stem me weer ff goed! 
Dan je technieken in het begin vond ik ze vreemd!! Begreep je me wel???? 
Maar JUIST met die technieken, de sessies , de ondersteuning ging ik me weer heel langzaam beter voelen!!
 Ik voel als een roos in de knop die steeds mooier groeit. 

Groet,
 
Marga



Geplaatst door Erik geplaatst op 06-05-2011

Na 5 jaar geen vliegangst meer

John, zoals je voorspelde een bijzonder ontspannen vlucht. Spanning was geheel verdwenen vanaf het moment dat ik op schiphol was. Het is me zelfs zo goed bevallen dat ik morgen meteen weer het vliegtuig terug neem.
Er is een last van mijn schouders gevallen nu ik weer gewoon kan vliegen.
Mijn dank is groot.
Erik

Geplaatst door Johan Blaazer geplaatst op 06-05-2011

Een zaal ook letterlijk in beweging krijgen,

Op een congres voor voetkundigen heb ik John als trainer aan het werk gezien. Het thema: ‘bewust kiezen’. Wat mij opviel: John sloot naadloos aan bij de sfeer in en de behoefte van de zaal. Zijn integriteit, vakmanschap en scherpe observatievermogen zijn de peilers van ’t succes. Een zaal ook letterlijk in beweging krijgen is een kunst die John als geen ander beheerst!
Johan Blaazer - Dagvoorzitter en Debatleider, Sic Transit

1 | 2 | 3

Deel jouw ervaring...