Testimonials NLP workshops & opleidingen

Ik heb bij John de NLP practitioner opleiding gevolgd.
John is een inspirerend trainer, die de groep cursisten alle dagen in zijn ban houdt. Bij twijfel kan John deze wegnemen. NLP heeft mij een meer ontspannen mens gemaakt, en ik help graag anderen om zich ook meer en meer beter te gaan voelen. In de toekomst verder als Master is voor mij geen vraag. 
Bedankt John!!
groet Corine
Hoi John,

 

Bedankt voor de zeer leerzame training NLP gisteren.

Ik heb vandaag nog eens in de agenda gekeken en op je site naar de trainingsdagen voor de NLP training. Maar ik kan deze sessie echt niet bij wonen. Ik wil het heel graag maar van de twaalf dagen zou ik alleen de dagen in mei kunnen. In maart en april heb ik tentamens te maken en in juni zijn we net getrouwd en zitten we in een hotel ergens in het land.

 

Misschien dat het wel lukt bij de volgende sessie. 

Ik vind het namelijk wel interessant om te leren.

 

Groetjes,

HenkIk heb zaterdag 19 februari jeen workshop NLP gevolgd onder leiding van John Pinas. Voor mij persoonlijk kon deze workshop het best beschreven worden als een eye-opener, John liet ons ervaren dat we veel meer kunnen met het deel van de hersenen dat we eigenlijk heel vaak onbenut laten.
Door middel van gerichte oefeningen en technieken hebben we die dag geleerd om positieve gevoelens op te roepen, het lichaam en geest in een rustgevende 'trance' te brengen en ook om af en toe gewoon 'fuck it' te kunnen zeggen en zo met een grote zelfverzekerdheid bepaalde situaties tegemoet te gaan. 

John Bedankt!Begin dit jaar heb ik een NLP training gevolgd bij trainer John. Hij verzorgt zijn trainingen met plezier en vol energie.
Wat een leuke manier om

- te leren op een positieve manier om te gaan met emoties
- plannen maken
- je goed te voelen en hoe dat over te brengen op anderen.
- mooie dingen uit het verleden mee te nemen naar het heden en je toekomst in te richten zoals je het zou willen zien. 
- Effectief te communiceren 
Je ziet de dingen die je wilt zien scherper, luister beter en als je een gevoelsmens bent beleef je de dingen die je wilt beleven intenser.
Ik ben trainer John dankbaar voor deze mooie tools. Ik pas ze dagelijks toe om het leven nog mooier te maken dan het al is.

Edward Finkie