Een overzicht van de referenties vind je hier..

Geplaatst door Ozgur Arda: Founder Eitisa: President of sales and Business Development Association geplaatst op 25-07-2017

John has a unique positive attitude that connects people together and makes the task an entertaining experience. He is an expert in NLP and knows how to train individuals and groups with his deep and continuously increasing up-to-date knowledge. I can recommend him to any organisation which needs to win a different point of view towards business and life.

*Ook zichtbaar op www.linkedin.com

Geplaatst door Trine Åldstedt Foredragsholder: MetaResource AS geplaatst op 25-07-2017

John is the kind of guy you just notice! Entering the room, engaging in a conversation, inspiring and backing up others, great humor, smiles and sheers. His positive attitude is just spectacular! I recommend John whenever you want your projects or yourself lifted, fed with skills and increased outcome.

*Ook zichtbaar op: www.linkedin.com

Geplaatst door Bart Kleene - Sales Executive bij Onlineseminar geplaatst op 25-07-2017

John is iemand die mij erg veel geholpen heeft als ik problemen ondervond tijdens het werk. Hij is altijd positief en weet je op steeds op te vrolijken waadoor je weer energie hebt om door te gaan met werken. Waar anderen je wijzen op je fouten, kijkt John naar de goede eigenschappen van je. Ook inhoudelijk, op het gebied van sales, komt John met bepaalde technieken waarvan je op het begin denkt dat dat niet zou werken. Uiteindelijk blijken juist die alternatieve methodes goed te werken.

Geplaatst door Danny Westland - KPN ICT Consultant geplaatst op 25-07-2017

John weet op een heel natuurlijke manier, met een goede dosis humor de juiste communicatieve vaardigheden over te brengen op elk type mens. Nog belangrijker is dat de 'leerlingen' het vervolgens op de dezelfde manier over weten te brengen bij de klant. Als een echt 'mensen' mens staat hij altijd voor je klaar. Zijn salestrainingen brengen de organisatie oprecht naar een hoger niveau. Daarin maakt zijn betrokkenheid bij zijn trainees en passie voor het vak het een toegevoegde waarde bij elke bedrijfsvoering. John is een topper!

Zie ook LinkedIn: John Pinas - recommendation

Geplaatst door Sabine Arentz - Eigenaar Mind Your Legal Business geplaatst op 25-07-2017

Eigenaar: Mind Your Legal Business

John weet op een heel natuurlijke manier, met een goede dosis humor de juiste communicatieve vaardigheden over te brengen op elk type mens. Nog belangrijker is dat de 'leerlingen' het vervolgens op de dezelfde manier over weten te brengen bij de klant. Als een echt 'mensen' mens staat hij altijd voor je klaar. Zijn salestrainingen brengen de organisatie oprecht naar een hoger niveau. Daarin maakt zijn betrokkenheid bij zijn trainees en passie voor het vak het een toegevoegde waarde bij elke bedrijfsvoering. John is een topper!

Sabine Arentz

Geplaatst door Ruben van der Waals geplaatst op 25-07-2017

John is een zeer toegewijde coach, hij leest je microgedragingen, luistert en speelt op de behoeftes in. John heeft mij de goede stimulans gegeven om mijzelf te profileren. Ook op zakelijk vlak is John een aanwinst, hij stuurt flows binnen het bedrijfsleven de goede kant op. Hij zorgt daardoor voor een persoonlijke verrijking en daarbij een indirecte financiële groei binnen een bedrijf. Thanks John!

*Ook zichtbaar op www.linkedin.com

Geplaatst door Pascal Seedorf - klant expert - Kpn contact geplaatst op 08-09-2014

Toen ik zo'n 8 maanden geleden te horen kreeg dat wij bij KPN een coach kregen die ons ging helpen bij met onze communicatie was ik zeer sceptisch. Wat hadden wij als werknemers bij een telecombedrijf nou nog nodig van een "externe" coach op gebied van communicatie. Vanaf dag 1 dat John binnen kwam was mijn gedachte over John in 1 keer 180 graden omgeslagen. Niet alleen heb ik ontzettend veel geleerd van John op gebied van communicatie naar zowel klanten als collega's toe. Ook in het dagelijks leven gebruik ik lessen dagelijks. De gesprekken die wij gehad hebben over tal van onderwerpen en de manier waarop hij zijn coachingstechnieken toepaste spraken mij zeer aan.

In mijn beleving heeft John mijn team en ik naar een hoger niveau getild en geholpen bij de manier waarop wij nu ons werk op een goede manier kunnen doen. Vond het ook heel jammer dat zijn tijd er bij ons op zat daar ik ervan overtuigd was dat we nog veel meer van hem konden leren.

Succes en het ga je goed.

Till we meet again.

Geplaatst door Josephine - klant expert KPN contact geplaatst op 15-07-2014

John Pinas 10 maanden interim coach van het service solutionteam bij KPN ..

We krijgen een coach hoorde ik zeggen en dacht alweer ?
Ik heb mijn portie coaches wel gehad in al die jaren ..
Maar goed we zien het wel dacht ik ..
En daar was hij dan John Pinas
Hij werd aan ons voorgesteld tijdens de dag start en wij keken elkaar vronsend aan.
De volgende dag hadden we een gesprek en wat mij nooit gebeurt, gebeurde nu ik wist meteen.. deze man gaat een verschil maken.
En dat deed hij ook
Hij coachte hij luisterde en gaf raad
Zeer professioneel vol passie voor zijn werk coachte hij ons naar perfectie.
Enkele ongelovigen daargelaten.
Ik ben werkelijk onder de indruk van je en slurp alles wat je te melden hebt op..
En ik ben niet zo snel te overtuigen.
Dus bij deze.
Dank je voor de wijze lessen, je luisterend oor, je energie, en je humor.
Maar vooral dat je het voor elkaar heb gekregen en ongelovige te laten geloven
We will keep in touch
Xx
Josephine

Geplaatst door Igor van Kaam - NLP trainer geplaatst op 05-10-2012

Geplaatst op nlpkring.nl platform voor NLP coaches en trainers:

Afgelopen weekend, bij het voorjaarscongres van de NVNLP, was ik onder de indruk van de kunst van John Pinas om zijn verhaal zo zintuiglijk en zo vaardig binnen het NLP van Bandler te brengen. (Miltontaal, metataal, nested loops, ambiguieteiten, stage anchors etc etc). Daarmee heb ik hem gecomplimenteerd met de woorden dat ik het zelf waarschijnlijk niet beter zou kunnen.

Het was alsof ik naar Bandler zelf aan het luisteren was. Maar zeer zeker niet naar John LaValle, ook een begenadigd trainer, maar met een heel andere stijl. Mijn beter / slechter - compliment was mijn subjectieve oordeel op dat moment. Niet iets wat in een Top100 of statistiek thuis hoort.

Ik geloof niet dat ik mijn NLP opleidingen wil verzorgen zoals John Pinas dat doet. Zoals ook John LaValle zijn stijl kiest naast die van Bandler. Ik vind Pinas niet slechter of beter, maar het is mijn stijl niet, het is die van John zelf.

Geplaatst door Zeynep Alantor geplaatst op 13-01-2012

“Samen met John in Istanbul, onder leiding van Kate Benson en Julie Olsson, in een internationaal samengesteld team hebben we NLP trainingen in het onderwijs verzorgd. Hij, met een Surinaams-Nederlands achtergrond, en ik, met een Turks-Nederlands achtergrond, dienden we in “NLP-taal” 120 docenten die uit alle werelddelen zijn samengesteld in het primaire onderwijs aan The Koc School; Engels als de voertaal!

Als een vis in het water beweegt John zich in een internationaal team en omgeving; je ziet en merkt aan John dat hij NLP zich eigen heeft gemaakt en dat hij op een heel natuurlijke wijze NLP technieken en methoden kan toepassen en kennis kan overdragen.

John is vriendelijk en open. Met die eigenschappen kan zich goed bewegen in nieuwe omgevingen en krijgt hij in nieuwe contacten toegang tot het diepste gevoelsleven. Hij heeft veel in zijn assortiment en weet de juiste instrument te vinden. Hij kan zijn eigen tempo en ritme aanpassen aan de toon van de muziek en meezingen.

John durft in de sfeer van andere culturen zich te begeven en kan zich snel inleven. Hij merkt aan hem dat hij in diverse kleuren; leeftijd, sekse, cultuur, religie goed kan communiceren. In de groep en in individuele gesprekken straalt John oprechte waardering, respect en belangstelling uit. Daarin zag ik hem uitblinken!

Zijn positieve uitstraling maakt dat mensen op hem afkomen en graag met hem een gesprek aangaan. Ik heb docenten gezien die in de rij stonden om gebruik te maken van zijn deskundigheid.
John is topkwaliteit in het openstaan voor anderen en openstellen van zijn kennis en kunde; zo ken ik John!”

Zeynep Alantor

1 | 2 | 3

Deel jouw ervaring...